Ελλάδα: Καιρός να τη γνωρίσεις!

Tα όσα έχεις ακούσει, διαβάσει, ή δει στα media, μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να το ζεις. Κι αν μέχρι τώρα δεν έχεις βρεθεί στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να το πράξεις. Οχι μόνο για τις παραλίες, τα νησιά ή  τη διασκέδαση. Αλλά για το σύνολο των εμπειριών που μπορεί να σου προσφέρει η χώρα, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Ελλάδα όλο το χρόνο!

Ειναι καλοκαιρινός προορισμός! Ναι, αλλά όχι μόνο! Αν είσαι καλοκαιρινός τύπος, υπάρχουν νησιά για όλα τα γούστα! Νησιά παγκοσμίου φήμης όπως η Μύκονος κι η Σαντορίνη. Εκεί που η διασκέδαση είναι κυρίαρχη. Εκεί που ο ρομαντισμος, κι η πολυτέλεια, σου δίνουν την τέλεια εμπειρία. Αλλά και πιο οικονομικές λύσεις όπως τα νησιά του Ιονίου: Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά. Νησιά με ξεχωριστό πολιτισμό, αλλά και κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας, για όλους.

Μιλαμε για την Κρήτη. Χανιά, Ηράκλειο, Ελούντα αλλά κι άλλες περιοχές του δημοφιλούς προορισμού, σου παρέχουν σχεδόν τα πάντα. Από πεντάστερα ξενοδοχεία, μέχρι εμπειρίες στη φύση, γαστρονομία, και παράδοση.
Αυτά φυσικά είναι τα πιο γνωστά. Αλλά δεν είναι τα μόνα, αφού υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη που αξίζει τον κόπο να τα ανακαλύψετε. Για το καλοκαίρι λοιπόν, σας προτείνουμε την Ιο. Με υπέροχες παραλίες, ιδανική για νεανικές διακοπές, και αρκετά οικονομική. Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται κι η Σκιάθος. Αεροδρόμιο με απευθείας πτήσεις από πολλές ευρωπαϊκές πρωτευουσες, οικονομική, μπορείς να τη συνδυάσεις και με τα άλλα δυο νησιά του συμπλέγματος των Σποράδων, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Δες πακέτα διακοπών (μεταφορά + διαμονή) προς την Ελλάδα από όλη την Ευρωπη, με τις φθηνότερες τιμές !

Ελλάδα όλο το χρόνο!
Κι αν οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου, ένα city break σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, είναι ίσως αυτό που χρειάζεσαι. Δυο πόλεις που πέρα από την ιστορία, μπορούν να σου προσφέρουν πλήθος επιλογών, για να κάνεις  ένα όμορφο διάλειμμα από την καθημερινότητά σου. Εξαιρετικό φαγητό, πανέμορφες παραθαλάσσιες περιοχές για να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης, αλλά και όμορφα τοπία σε κοντινή απόσταση αν θέλεις να μείνεις περισσότερες μέρες. Με πλούσια ιστορία, εκατοντάδες εναλλακτικές για να γεμίσεις το χρόνο σου, μπορείς να ανακαλύψεις πράγματα περπατώντας μεσα σ αυτές που δε θα στα πει κανένας οδηγός πόλης, και θα σου μείνουν χαραγμένα στη μνήμη.

Η Ελλάδα σε περιμένει, όποια στιγμή κι αν το αποφασίσεις!

 

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.